torsdag den 22. marts 2012

Tyvstjålet

Gentofte loppemarked bliver drevet af Overførstegården, som er et herberg for hjemløse i Gentofte kommune. Mange bliver hjulpet her, og det er hjemløse med alkoholproblemer og psykiske eller sociale problemer. Og overskuddet går ubeskåret til dem. Et supert projekt, både for os der elsker lopper, men også for folkene på Overførstegården.

Overførstergården

Vi har bygget Gentofte loppemarked op gennem de sidste 12 år med en hjemmeside som var lidt anderledes end lignende, mund-til-mund, prøvet at yde en god service, og mit indtryk er, at vi har et rigtig godt ry.

Men i år er der én, som har halet indenom. En privatperson har fået lov til at leje grunden, som vi har været på i adskillige år. DSB som udlejer grunden indrømmer der er sket en fejl, og det er drøn ærgerligt.

Men ikke nok med det. Hun har skam også taget vores navn! Og markedsfører det vidt og bredt, som "det kendte Gentofte loppemarked".... hjemmeside, facebookside, markedsindex osv..... og det værste er nu denne artikel i Villabyerne.

Men hvor efterlader det os?

Vi er ved at forhandle en anden lokation, men det bliver da helt tosset med to Gentofte loppemarkeder?

Sorry, men hvor svært kan det være at finde på et navn selv?????

5 kommentarer:

 1. Wauu det lyder fuldstændig vanvittigt...
  Held og lykke med det!

  SvarSlet
 2. Ej hvor træls. Håber I finder en løsning og den her mand der har stjålet jeres navn, læser det her og får en dårlig smag i munden! Krydser fingre for jer.

  SvarSlet
 3. ej hvor frækt !!!

  når og hvis i finder en ny plads så sig lige til jeg komme gerne forbi og kikker :)

  SvarSlet
 4. Så har vi fået vores plads tilbage, og der er igen kun ét Gentofte loppemarked! Vi åbner i morgen, og der er allerede udsolgt helt til juli!

  SvarSlet