lørdag den 18. februar 2012

Miffy

Måske kan du huske denne lille Miffy? Jeg hæklede den sidste år, og vil så gerne lave en til. Men opskriften jeg linkede til er væk, men måske sidder du inde med en opskrift og aller helst den samme?


10 kommentarer:

 1. Nej hvor er den sød! Har du prøvet at søge efter opskriften på pinterest - Jeg ved ikke om den er derinde, men jeg pinnede engang en opskrift på Miffy - Jeg er dog ikke sikker på det er den samme, men hvem ved:-) Håber du finder opskriften ellers må du igang med at tælle:-)

  SvarSlet
 2. Tak Dorthe. Det var desværre den samme. Det er da også frækt, bare sådan at lukke sin blog ned ;)

  Jeg tror sagtens jeg kan tælle mig frem, men det gode ved opskriften var, at formene var lidt anderledes end jeg fx selv plejer at lave dem.

  SvarSlet
 3. Jeg har den desværre ikke! Men jeg håber du finder det, for den vil jeg også rigtig gerne hækle!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød - jeg tror du kan finde noget beslægtet i Hello Kitty-familien. Måske også en hækleopskrift på japansk? ;-)

  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. Måske skulle mn brygge en selv ;) og Rikke vi bor i Fredensborg.

  SvarSlet
 6. Jeg tror måske at jeg kan hjælpe dig :) For et stykke tid siden ledte jeg efter hækleopskrifter på nettet og pludselig dukkede lille Miffy op. Så jeg har gemt mønsteret på min computer ( til to-do-listen) - så det vil jeg meget gerne sende til dig. Og så håber jeg selvfølgelig at det er den Miffy som du lige står og mangler :)

  SvarSlet
 7. Jeg kan ikke lige finde din mail adresse - så vil du evt skrive en lille kommentar på min blog med den? Så sender jeg opskriften hurtigst muligt :)

  SvarSlet
 8. Tusinde tak ;) jeg har skrevet, og samtidigt deltaget i din give-away :)

  SvarSlet
 9. Den er bare super sød - er opskiften mon dukket op, for så vil jeg meget gerne be om den :o)
  Den skal helt sikkert på min to-do liste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fundet, men jeg kan simpelthen ikke finde din mail på din blog. Sender du den til mig? (Kavola09 snabelA gmail.com)

   Slet