lørdag den 4. februar 2012

Hjælp med invitationer

Jeg skal lave nogle fødselsdagsinvitationer.

Denne er fra Etsy

Nogen som har et godt bud på en gratis diy?

5 kommentarer:

 1. Har desværre intet bud på DIY, men kan du ikke bruge denne som inspiration? Lidt masking tape og fint papir, så kører det :)

  SvarSlet
 2. Hej hej. Jeg har ikke et bud på en DIY, men jeg vil godt prøve at lave en til dig i Illustrator i morgen, hvis du har lyst? Altså noget lign. det der. Så kan jeg sende dig en fil der er klar til print. Du bestemmer selvfølgelig selv farver, hvad der skal stå og om du vil have andre illustrationer på?! Hvis det har fanget din interesse, så send mig bare en mail på: kamilla@diary.dk
  Kh Kamilla
  Jeg ser det som en sjov udfordring, da det er min store interesse og det skal ikke koste dig andet end at, hvis det er noget du kan lide/vil bruge, så at du bare viser et eksemplar på bloggen og linker til mig, så vil jeg blive stolt og meget glad! :-)

  SvarSlet
 3. Det var da helt vildt sødt af dig.! Jeg vender tilbage i morgen, da jeg er gået i seng ;) sov godt ;)

  SvarSlet
 4. I encourage people to look at website for inspirations when they're looking for something DIY, but copying one image and design then tracing over it is totally unacceptable. The designer spend a lot of time to create their own original design for sell, if someone just copy their image and trying to replicate that, it is equal to stealing??

  SvarSlet
 5. Well I just asked for help to an diy for a birthdayinvitation...

  SvarSlet