fredag den 11. marts 2011

Hæklerier #5

Det er godt nok ikke megen tid jeg har at hækle længere. Dagene går bare så hurtigt, og når børnene (endelig) er lagt i seng, så er der lige alle pligterne som skal ordnes og forberedelse til arbejdet. Men lidt får jeg da hæklet.

 

Svampe som egentlig var til en uro til min meget meget meget snartkommende niece. Jeg mangler at sy hvide knopper på dem alle, og så skal de op og hænge på en hæklet snor, som sikkert kan hænges på sengen eller lignende. Lidt af en flagranke bare med svampe. Og er det ikke mærkeligt? Jeg bruger min egen lille opskrift, alle er lavet ens, og alligevel ser de totalt forskellige ud. Men jeg selvfølgelig heller ikke brugt samme type garn.

 

Katinka er totalt jaloux på Marius slange, så jeg er godt i gang med en til hende, og den skal selvfølgelig være MEGET længere end Marius'.

 

Her er uroen til min lille niece som snart blobber ud af min søsters mave. Totalt rodet sammen, jeg synes da ellers jeg pakkede den fint sammen ;) stellet på uroen er fra Rie Elise Larsen. Jeg tror det kommer til at se super godt ud, når den kommer op og hænge, og så er der også lidt mere at kigge på for baby, end hvis den skulle ligge og kigge op på svampene. Jeg har også puttet rasleting i kuglerne.

God weekend
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. De heklede soppene diner er bare nydelige i alle de flotte fargene! Blir sikkert fin uro.

  Marit

  SvarSlet
 2. Jamen altså - det er jo hele 3 skønne hæklede slags. Jeg er helt vild med dem alle - og med alle de skønne, glade farver.
  Smart effekt med slangestriberne.
  Og den uro dér - bare sød :)

  SvarSlet
 3. Wauhh.. hvor er de bare skønne dine svampe.
  Glæder mig til at se slangen færdig, det er nogen skønne farver du bruger, så den kan da kun blive flot.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg kom lige tilfældigt forbi din blog. Jeg er bare super vild med alle de fine ting du laver. Især er jeg vild med din svampeuro. Virkelig virkelig fin. Ville ønske jeg også bare kunne sætte mig ned og hækle uden opskrift. Sejt. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet