mandag den 17. januar 2011

I de allerældste dage - Rim & remser

Se lige hvad jeg har vundet hos Lis! Og jeg vidste det ikke engang, før jeg fik en mail af Tina Norup, en af forfatterne bag " I de allerældste dage". Sådan kan det gå, når man lige er på juleferie uden net i 10 dages tid. Men nu er den landet i tallerkenrækken, og oven i købet signeret af de to forfattere, Tina Norup pg lillian Brøgger. Og det er jeg rigtig glad for.

 


Der er altså rigtig mange sjove rim i bogen, og min lille Katinka på tre elsker at høre dem. Selv om bogen er omringet af andre gode bøger, så er det faktisk den hun vælger allermest for tiden. Jeg er vildest med rimet over, som fortsætte sådan:

Forældre nu om stunder
tror jorden den går under,
hvis en aften ganske kort
deres pc går i sort.
Uden og ku klikke
dur de voksne ikke.

... føler man sig en anelse truffet?

 

4 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig. Det er en fantastisk bog.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 2. Hejsa..
  Super lækker bog..
  Faldt lige over din blog... og blev total fanget, og endnu mere da jeg så du har en lille dreng som hedder Marius... Jeg har selv en dreng på 2 ½ år som hedder Marius, ikke så tit man støder på det navn.. selvom jeg selvfølgelig synes det er det mest fantastiske navn.. smil..
  Ha en dejlig aften.
  Smil fra Tina

  SvarSlet
 3. Ja jeg var faktisk rigtig heldig ;)

  TLA: HVor skønt at høre! Marius er et rigtig godt navn...det tog mig lidt tid at kunne udtale det pænt, jeg synes det snublede lidt i min mund. Men nu er jeg vild med navnet, og jeg synes det passer rigtig godt til min lille og hans lune.

  God weekend ;)

  SvarSlet
 4. Hej igen..
  Jeg havde det på præcis samme måde, men nu lyder det bare så smukt... og enig min marius har også en fantastisk lune....
  Rigtig god weekend til jer os..
  Hilsen Tina

  SvarSlet