mandag den 3. januar 2011

Et forsigtigt hallo...

Hverdagen startede for alvor i dag, og min barsel er SLUT - prut - finale.
Det havde været så skønt at komme tilbage på arbejde, hvis det ikke havde været for en feberramt og klynkende Marius, og hvis vækkeuret havde ringet (ja ja - troede kun det galdt iPhone) og hvis det var muligt at vække Katinka. I stedet var jeg tæt på at kaste op af stress og afsavn, da jeg endelig nåede frem
- hvor er det bare ufedt at efterlade sådan en lille stakkel!
Lille billede af Marius, med hans nye mp3-afspiller


- Posted using BlogPress from my iPad (yes, jeg fik den i julegave, og det er så sidste gang jeg benytter underskrift)

5 kommentarer:

 1. iiihhh hvor er Marius sød : ) Og hvem gad ikk lige at få en ipad...heldige dig. Kh fra Jo

  SvarSlet
 2. God bedring med ham, det var en hård start! men ipaden ;) den er fed fed, dejligt dejligt billede.
  Håber I får en bedre ny start i morgen
  Kh heidi

  SvarSlet
 3. Tak, det viste sig at være lungebetændelse, så der bliver nok et par barn syg til mig også.- . Og ligger lige i sengen med baby og iPad, det er luksus!

  SvarSlet
 4. Uhhh, en iPad. Legede med en i juleferien, men har desværre ikke min egen. Og er nok desværre også for nærig til at købe en. Men den er lækker!!!

  Det er Marius også. Hvor synd, at han har lungebetændelse - de ved, hvordan de skal time det, de små kræ :-) Jeg startede på arbejde efter barsel på præcis det her tidspunkt samme år, og det faldt perfekt sammen med, at Øglen bare var syg, syg, syg. God bedring med ham.

  SvarSlet
 5. Ja, det er virkelig dårlig timing. Jeg ville nu heller aldrig købe IPad selv, min ønskeliste er Aaalt for lang. Men når man nu har fået den, så kan man jo ligeså godt bruge den :)

  SvarSlet