lørdag den 5. april 2014

Ondt i halsen

Jeg har været syg. Sådan rigtigt med feber og ondt i halsen. Og nu jeg er kommet op til overfladen igen, har jeg opdaget alle mine spor. Ud over huskesedler med HUSK MEDICIN (glemte det alligevel i går, og måtte få Ø. til at komme ud til arbejet med dagens omgang piller), så har mit hjem og mine tasker været fyldt med økologiske urtebolcher:
 På sofabordet...
 På hylden...
Ved computeren...
I tekoppen... 
(Den dufter bare SÅ godt! og så er den INSTANT, dvs at man rent faktisk kan sætte sig med sin kop te i sofaen, uden endnu engang skulle finde en løsning til opbevaring af tepose...)
Og i skuffen på vej ud... og i skabet på skolen... og i skoletasken... i hverdagstasken...

Favoritten er helt klart Lakrids, og dernæst de original bolcher i den gule indpakning. Jeg synes ikke der er den store forskel i smag på de sukkerfri (æskerne) og dem som ikke er sukkerfri (dåse og pose). 
Eleverne i skolen er også vilde med dem. Den anden dag havde vi en konkurrence i matematik, og vinderholdet vandt et "sukkerfrit økologisk urtebolche"- kun skuffede miner fra dem som ikke vandt.

Så perfekt timing at skulle teste Ricola, når halsen er mere end øm. Og så smager de bare super godt!


2 kommentarer:

 1. Ville hjertens gerne også teste dem - lige nu - for er midt i det, du er ved at komme ud af.. halsen er begyndt at stoppe med at lege sandpapir, men til gengæld er jeg ved at opdage, at jeg rent faktisk har lunger..

  Havde egentlig helt glemt Ricola. Kender kun den gule, som jeg mindes smager fantastisk. Husker dem ikke som "halspastiller", mere som en lille hyggelig forfriskning, men må absolut ud og have en gul..... og en lakrids, måske? Lyder i hvert fald tiltalende.

  God bedring, hvis du stadig ikke er helt på højkant, og tak for påmindelsen om Ricola :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror heller ikke at det er halspastiller, mere bare urtebolcher ;) Men jeg spiser hellere end gerne Ricola end Hals eller lign. for de smager bare super godt. God bedring til dig!

   Slet