tirsdag den 24. september 2013

Travlt

Dette skoleår har nok været den travleste opstart jeg har oplevet hidtil. Vi har startet idrætslinjen op, været på lejrskole, været på seminarweekend med arbejdet, holdt 3 forældremøder, jeg har 4 matematikklasser i udskolingen, er klasselærer for 2 af klasserne, og så står jeg også lige for skolens (500) ipads. Mine dage går med undervisning, møder, forberedelse og så rette, rette, rette, rette og rette.

I sidste uge kunne hjernen vist ikke helt følge med længere;

Jeg går og ordner Ipads, og da der er gået cirka 25 minutter, kan jeg mærke at der er noget, som ikke helt stemmer. Hmmm.... burde jeg egentlig ikke undervise nu? Går ned i 9. klasse, og ganske rigtigt sidder de og hygger uden lærer!
To dage efter er det en af de morgener, hvor begge unger skaber sig åndsvage, vil ingenting, og da slet ikke ud af døren. Jeg drøner afsted på cykel med Marius bag på. Får heldigvis afleveret rimelig hurtigt, drøner videre på cykel, og når lige akkurat ikke over togsporene, før bommen går ned. Vente, vente, vente... afsted igen, og kører ud til skolen på rekordtid. Kommer lige i det det ringer ind kl. 8.15, pruster forbi to af mine ledere, løber op i klassen... døren er låst! Ingen elever! .... hmm er det ikke i dag jeg først møder klokken ni?

billedet er lånt her

1 kommentar: