torsdag den 3. januar 2013

Brunch

I dag har Katinka hendes kusine på besøg, som har sovet her i nat. Og pigerne har bestilt brunch. Det er det bedste Katinka ved. Gerne med det hele! Og hun fik det hele, pånær pandekager, det gad jeg altså ikke - der var vist ikke nok æg.








Og så passede det også lige med, at mine nye bakker fra Mood Food kunne blive indviet. De kan bruges til alt mellem himmel og jord, tapas, sushi, brunch, kagegilde, perfekte til Hama-perler...

Bakkerne kan fåes i mange farver, jeg elsker gul, og har valgt den i Pantones gule "Sunshine". Og så kan det hele stables, hvilket er en kæmpe fordel, når man som os mangler skabsplads. Se mere hos Room Copenhagen. 



Dette indlæg er sponsoreret af Room Copenhagen. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne.

7 kommentarer:

 1. Mums, jeg bliver helt sulten af dine billeder!

  SvarSlet
 2. Iiih det ser da for hyggeligt ud :) Er forresten helt vild med dit nye design :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone. Der var en som brokkede sig over det gamle design, så det er godt at høre, at det nye er fint ;)

   Slet
 3. Jeg er glad for, at jeg faldt over denne blog, for hold da op hvor skriver du om en masse interessante ting! I dette indlæg er jeg vild med dit gule sæt, som jeg bliver nødt til at eje:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha´Rikke, og velkommen til ;)

   Slet
 4. Du havde ikke overskud til pandekager... men du havde overskud til at stille alt det andet an! Sejt :) Det ser supergodt ud!

  SvarSlet