søndag den 23. september 2012

Nyt fra husmoderen


I dag har jeg gjort 3 meget huslige ting - ud over alt det andet man altid gør...

1. Jeg har fået topmadrassen til at lugte MEGET bedre, og forhåbentlig dræbt alle mider
Aj det lød ulækkert. Jeg har faktisk brugt dette tip fra Pinterest - og det virkede altså. Det var ikke lige til at læse, hvor meget natron man skulle benytte (Bakingsoda er ikke bagepulver, som jeg først antog, men Natron). Men jeg brugte en hel dåse og blandede en teskefyld skyllemiddel, rørte rundt og drøssede det ud over madrassen. Lod det trække en 45 minutter, og fik manden til at støvsuge det af igen. 

2. Lavet hjemmelavet modellervoks - i tre forskellige farver!!! Der kom dagen så, som jeg aldrig nogen sinde troede skulle komme. Marius ville lege med modellervoks, og jeg havde lige smidt de sidste klistrede rester ud i forgårs. Hvad gør man så på en søndag? Googler opskrift og DIY. Kiwi havde ikke noget vin- eller citronsyre, så jeg brugte noget fra rengøringsskabet, som absolut så super-giftigt ud. 




Det lykkedes mig at får skidtet lavet, og det er slet ikke så enkelt som det lyder altså!, og i køleskabet med det... og der står det så stadigt urørt, ingen af ungerne gider at lege med det - typisk. 

3. Tørret lort op fra gulvet på toilettet, og skrubbet gulv... som var jokket rundt over det hele. Ikke altid en fordel at mindstemand ikke bruger ble længere...


5 kommentarer:

 1. 1 godt at få gjort
  2 typisk efter al den bøvl
  3 fy da føj

  4 ha en god aften

  SvarSlet
 2. uhh det er bare så dejligt når man får noget fra hånden, tak for tippet med modellervoksen, det vil jeg bruge til mine dagplejebørn.

  Mona

  SvarSlet
 3. lige bortset fra at jeg ikke kendte det smarte tricks til topmadrassen, så ku det meget nemt ha været en af mine almindelig dage...! med 3 drenge i huset(+ en mand), så er det altså ikke nogen sjældenhed at skulle skrubbe et eller andet nasty af fra et meget upassende sted;-D

  hilsen fra en ny fast læser!

  SvarSlet