fredag den 10. august 2012

Mit helt eget...

Endnu en ting vi jeg har fået ud af omflytningen herhjemme, er mit helt eget sted.

Mit skrivebord, hvor kun min computer er på, mine skrivesager, mine bøger -og det aller bedste...jeg kan gå væk fra de andre!

Inden vi gjorde i stand havde Ø og jeg et fælles gigantisk skrivebord i stuen, og hver gang jeg liiige skulle noget på computeren, sad der et barn oven på mig eller et barn hev i mig eller nogle blandede sig....

Jeg er ikke færdig med at rykke rundt på ting, bøger, æsker mm, så dette er kun et lille kig inden for

Den gule æske fra Manostiles passer så fint til den næsten neongule ledning. 

Jeg har SELV  - helt alene skiftet ledningen ud på min Flower Pot fra "& Tradition". OG det var altså ikke let skal jeg lige tilføje. Og helt tilfreds er jeg ikke, for det dersens stof på stofledningen trevler jo for vildt, så jeg har måtte tape med hvid elektrikertape. 

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud, ja det er skønt at ha sit eget sted. Dejligt at man kan gå til og fra processen uden at skulle rydde det hele væk.... Tillykke med dit nye sted, og ha en herlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt, glæder mig til at tage det irdentlig i brug snart;)

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud. Hvor har du købt den super fede ting til væg-opbevaring af skriveredskaber med mere?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Væg-tingen er fra Vitra og hedder Uten Silo. Jeg fik den igave for nogle år tilbage, men mener den koster ca 2000,-0

   Slet
 3. Hey... i stedet for tapen kan du lave en bevikling med f.eks. broderigarn. Enten i samme gule farve - du burde vel nærmest kunne få den samme - eller i en kontrastfarve... det ville se "helt-med-vilje" ud ; )

  Hvem er det nu der laver den hvide vægting som holder styr på dine dimser??

  Fedt arbejdshjørne, så clean : ) Her kan man knap nok se bordet for dims...

  SvarSlet
 4. Tak for tippet! Nu bruger jeg ikke skrivebordet så meget endnu, men min halvdel får i tiden plejede nu også at svømme af rod og papirer og alverdens projekter ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint! jeg arbejder selv på et krea"rum" men det går langsomt, for der er hele noget der går i vejen eller hiver i mig :)

  kh mimi

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hej!

  Jeg har lige siddet og bøvlet med min Flowerpot fra '& Tradition', for jeg vil også gerne have skiftet ledningen ud. Jeg var dog ikke lige så handy som dig, for jeg kunne simpelthen ikke få fatningen fra hinanden. Hvordan gjorde du? Håber virkelig på at høre fra dig, og få lidt hjælp :)

  Fed blog btw!

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine, jeg benyttede en slags guide på nettet, hvor det var lettere at se, hvad der var hvad og hvor ledningerne skulle hen. Jeg kan desværre ikke huske linket.

   Slet