tirsdag den 18. marts 2014

Tre jeg kan li´

Ugens "tre jeg kan li'" er sponsoreret, men samtidigt en lille del af den kost jeg følger nu. Jeg kunne ikke tåle at være på LCHF, da min mave simpelthen reagerer for voldsomt på fedtet. Jeg forsøger nu i stedet at leve efter kostrådene i "Vis bare arme" af Alice Hartvig, hvilket går rigtig godt, da man selv sammensætter maden, men også gerne må spise og drikke lidt sukkerfrit en gang i mellem. Hvilket redder mit sukkersus enormt.

Så jeg tager en portion Isis, af en aller anden slags, nogle gange om ugen, da de fleste ting er sukkerfri og portionerede.

Jeg har været gennem en del forskellige produkter de sidste par uger, for at finde det, som jeg aller bedst kan lide, og har helt klart fundet mine favoritter i disse tre:

1. Cookies - virkelig overraskende gode og mega sprøde. Og så er de pakket ind i små pakker med to i hver, så de er meget lette at "portionere", uden man falder i, og pludselig har spist hele pakken. Eller som i dag, hvor jeg var på kursus, og lige snupper en pakke med, så jeg ikke spiste den obligatoriske kage. (Hvorfor smager kager bare så meget bedre, når man er på kursus?)

2. Chips - især dem med paprika. de smager virkelig godt (selv Ø. som er chipsoholic har godkendt dem). De er godt krydret og så er de sprøde og dejlig tykke. Det eneste minus er, at portionen her kun skal være en 1/2 pose, så man bliver nød til at dele med nogen (hvis man som mig ikke kan styre sig, og spiser alt som står åbent og tilgængeligt)


3. Bolsjer - de har reddet mig fra utallige dyk i slikkassen. (Jeg har samlet alt slik i huset i en kasse, også ungernes, som Ø. så har gemt, så jeg ikke spiser det. Men jeg ved godt, at den står lige under sengen...) De smager fint, og sidder ikke fast i tænderne. Og så er jeg faktisk ikke så vild med Menthol, men et enkelt bolsje i ny og næ når sukkertrangen banker på, det kan jeg sagtens nyde, uden at spise dem alle sammen.
Denne uges "tre jeg kan li´ er sponsoreret af Isis.

2 kommentarer:

  1. Mine unger går i institution med den ene af forfatternes unger - hun ser sgu altid så forbandet frisk og sund ud haha :D Men hun er heldigvis også sød og rar - ellers ville det da være helt uudholdeligt de morgener hvor man selv kommer og ligner udskidt whatever og har spist for meget kage dagen før hahaha :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhhh det var godt at høre. Så ved jeg hvad jeg har i vente, når jeg på et eller tidspunkt får smidt nogle kilo ;)) men faktisk er det en fin bog, hvor der netop er plads til at "synde" en gang i mellem. Du må hilse ;)

      Slet