fredag den 29. oktober 2010

Suk

 


I dag er det den aller sidste dag, hvor det bare er Marius og mig herhjemme. På mandag skal han begynde i vuggestue. Åh hvor har jeg det bare ikke fedt med det. Min lille lækre basse, skal være væk fra mig! Og der sker så meget lige for tiden, han er begyndt at gå, han kan pege og sige se, han opdager så mange nye ting hver dag, skal jeg virkelig gå glip af det? Alle de små smil, de små lækre buttede hænder, alle de smaskvåde kys...

Og så er der lige samvittigheden. Den er virkelig dårlig. For jeg skal ikke starte på arbejde før 3. januar. Så kan jeg overhovedet retfærdiggøre, at han skal begynde allerede nu?

Siden jeg fik ham, har jeg kun været væk fra ham, hvis jeg har været ude at handle, og to gange været på legeplads med Katinka i 1 1/2 time, uden telefon, og lillemanden havde selvfølgelig skreget fra det øjeblik vi gik.
Siden jeg fik ham, har jeg ikke sovet mere end 2-3 timer af gangen. (Det er løgn! Der var faktisk en enkelt nat, hvor jeg fik 5 timer i sommers). Og jeg er træt. Og jeg er træt af at være træt.

Jeg trænger virkelig noget mortid; at gå op og træne, at få ordnet hår, hud og negle, at forberede arbejdet, og få en lur, uden at have et øre på Marius, få noget energi.

Og han skal jo heller ikke være i vuggestue fra 7-17. Det bliver snarere 9-13....

Men hold op hvor kommer jeg til at savne ham, suk!.
Posted by Picasa

torsdag den 28. oktober 2010

Alphababy

 


Hvis du også synes det er temmelig irriterende at din baby trykker løs på Mac'en, og pludselig ikke kan finde diverse filer og programmer, så download alphababy gratis. Her kan ungerne trykke alt det de vil på tastatur og mus, og alt der sker er, at der kommer lyde, former, billeder og bogstaver frem på skærmen. Katinka elsker at "skrive" på computeren, og Marius synes det er herligt at banke løs på tastaturet.
Her er hvad Marius kunne slå sig frem til på ca 10 sekunder.
Man kan også få programmet til Ipod og Iphone, er kan man indtale lyde til billeder og figurer, som så også kommer med.
Posted by Picasa

onsdag den 27. oktober 2010

Hæklerier #3

 


Jeg har fået hæklet lidt de sidste par uger. Jeg er blevet lidt grebet af det, kan forestille mig det er sådan det er for folk, som spiller computerspil (min mand fx). Lige så snart jeg har 5 minutter, så er jeg der med hæklenålen (min mand foran pc'en). Det er vel begge skønne måder at koble af på, jeg får bare lidt mere ud af det i sidste ende...

Jeg har forsøgt mig på Tusindfryds små lækre svampe, og det er endnu ikke lykkedes mig at få to ens. Men det gør ikke noget, jeg er tilfreds med at jeg overhovedet hækler noget, som ligner noget. Den store svamp er også en rangle, den mangler små hvide prikker, det kommer. I Norge lavede jeg lidt kager til Katinka, snød faktisk svigerfar, så han var ved at kløjes i en hæklet Oreo....han ser heller ikke så godt. Aben er Kaptein Biffs opskrift, og pingvinen er også inspireret af hende, men opskriften er fundet her. Jeg vælger ikke at have ben på, og i stedet et ranglehåndtag. Begge de to rangler er til to dejlige små babydrenge, som kommer på besøg i morgen for første gang med deres skønne mødre.

Lige nu er jeg i gang med en Mummitrold, den bliver lavet på bestilling - fra Katinka ;) Og næste projekt er noget Grannystripes noget.

torsdag den 14. oktober 2010

Alfons

 


I går fik Marius en forsinket dåbsgave. Min veninde har lavet et puslespil med kæmpestore brikker. Jeg synes det er skønt, og jeg elsker at hun har gidet at ofre tid på det fine puslespil. Og det er da også en alle tiders julegaveide ;)
Posted by Picasa

onsdag den 13. oktober 2010

Papirsrester

 Min veninde skal lave sætterkasseprojekt i efterårsferien med sin datter. Hun får lige en pakke papirsrester med fra mig.

Sådan en pakke kan også blive din, hvis du deltager i min give-away.
Posted by Picasa

tirsdag den 12. oktober 2010

VoksdugresterStår du lige og mangler voksdugrester til et eller andet?

Værsågod..den første der vil have resterne får dem ;)

fredag den 8. oktober 2010

Mer hækling

Hvor er det skønt at se alle de mange hækleting, der bliver kreeret. Jeg er blevet helt besat af hækling, og efter to egne "projekter", vil jeg forsøge mig på nogle opskrifter. Og der er mange at vælge i mellem bare her i blogland.

Tusenfryd har flere rigtig skønne hækleting med opskrifter til! Jeg kunne tænke mig at gå i gang med de små kære hæklede svampe, og måske lave en uro af dem til min kommende niece.
Jeg er også meget begejstret for Kaptein Biffs ting. Hun masseproducerer jo nærmest den ene hækleting efter den anden, jeg fatter ikke hvordan hun kan nå alt det. Aberanglen er vild kær, på et tidspunkt kunne jeg tænke mig at lave endnu en af dem, denne gang lidt mere som Kaptein Biffs abe nedenunder;).En elefant hækler også meget, og sådan en lille patchwork-ala-hæklingbold kunne også være sjov at lave til min venindes barn.
Hvad skal jeg gå i gang med? Har du set andre gode hækleopskrifter?

Alle billeder er fra de tre bloggere, Jeg synes det er så skønt, at de vil tage jer tiden til at lave DIYér. Tusinde tak!

tirsdag den 5. oktober 2010

GIVE AWAY

 Så er der en lille give away her hos mig.

Jeg har rigtig mange rester papir/tapet, og ikke så mange projekter tilbage, så jeg vil rigtig gerne dele lidt ud.
Så du kan nu vinde en en blanding rester på ca. 10x10 cm - ca 30 stk. og også 1 meter af det blomstrede og 1 meter af det brungule trætapet. Så der er altså en heldig vinder, der løber med det hele.

Jeg trækker lod d. 1. November - en dag jeg både glæder og gruer mig til; Marius starter i vuggestue!

Vil du være med?

1 lod: Fast læser
2 lodder: Fast læser + en kommentar
3 lodder: Fast læser + kommentar + link til denne give away

Held og lykke ;)
Posted by Picasa

Hæklerier #2

 Jeg er altså blevet helt grebet af hækling. Der er to årsager:

1. Jeg synes simpelthen at det er så skønt, at jeg nu kan se fjernsyn - og samtidigt lave noget helt andet... det bliver pludseligt helt legitimt at se ALLE mine serier... for jeg hækler jo... ;) Alligevel har jeg ikke særlig meget tid til min nye dille, så det går ufattelig langsomt (ikke kun derfor - jeg er totalt langsom). Men det gør ikke noget, for jeg hækler.

2. I så mange år har jeg drømt om at kunne sy, strikke og hækle, og jeg har bare været så dårlig til det. Men pludselig kan jeg hækle! I hvertfald to slags masker, og det er jo rigeligt til at lave masser af ting.

Min lille flodhest, som også fungerer som rangle, er allerede blevet afprøvet af Marius, og han synes det er helt fantastisk at sutte og bide i flodhestens små ben og næsen. Meeen jeg er nu ikke så meget for det ;) Det er lige før jeg sætter den lidt væk, sådan lige uden for rækkevidde af de små fingre ;)