lørdag den 27. november 2010

Garnpuslerier

 


Altså, er der et trick, så garnet ikke bliver viklet så meget ind i sig selv, mens man hækler? Halvdelen++ af min hækletid går med at løse kæmpe knuder op. Læg gerne gode råd. God lørdag ;)

fredag den 26. november 2010

Kasse til papirrod

 


Jeg mangler helt vildt noget jeg kan have alle mulige papirer i, som ellers ligger og roder på skrivebordet. Jeg købte den røde kasse i Søstrene Grene i går for 34,80. Og i dag fik den "lige" en omgang tapet, som jeg har købt af Junette. Jeg elsker bare det tapet.

Nu glæder jeg mig til at give den en omgang lak - og tage den i brug, så jeg kan komme til på skrivebordet for alt mit rod ;)

tirsdag den 23. november 2010

Brrr...

 


Det er da bare super koldt i dag! Fryser helt sindsygt om de små fusser. Ønsker mig lige tilbage til Barcelona, varme og blå himmel....og en enkelt Bacardi i hånden.
VI har lige været gennem den værste opkastweekend, ingen blev sparret, så der har været lidt at gøre rent og vaske! Men nu sidder jeg og pusler med header til bloggen, forbereder mig lidt til jobopstart, læser blogge og hører dejlig musik.
Kan godt anbefale den nye med Håkon Hellström. I Sverige er den kaldt for den bedste cd i dette årtusinde. Men jeg skal vist lige høre den nogle flere gange, før jeg er helt der. God novemberdag ;)

onsdag den 17. november 2010

Kreatid

 


Når man har en lillebror, som river fat i alt hvad man laver, så er det godt at man selv kan finde løsningen. Katinka byggede nærmest et fort op, så hun kunne sidde og tegne i fred i vindueskarmen. Til Marius store ærgelse.

tirsdag den 16. november 2010

Hæklerier #4

 
Sådan kom mit granma-tæppe til at se ud. En dejlig pude, som passer fint på børnenes slagbænk. Lidt vind og skæv, men vi bor også i et gammelt hus så det hele skal passe sammen - ik?


 

Katinka har ønsket sig is, den gule og blå har hun også selv bestemt farverne på. Og det var altså rigtig vigtigt at den blå is skulle være blå. Det skal hendes lagkage også være når hun snart har fødselsdag, det har hun bestemt for læææænge lææænge siden. Isene er forresten meget nemme. Har dog haft lidt problemer med at få ispinden til at sidde fast, men på de to sidste har jeg brugt dobbeltklæbende tape, det fungerede rigtig godt!

 

OG den lille Mummitrold er også et bestillingsarbejde fra Katinka. Jeg har syet armene alt for langt nede, og jeg tør simpelthen ikke gå i gang med at brodere øjnene på. Jeg er ikke skrap med en nål, og jeg er bange for at det ender helt galt. Men en dag...

mandag den 15. november 2010

Mens ungerne er i daginstutition...

...tuller jeg rundt herhjemme til lækker musik, smider en støveklud her og der, rydder op, vasker tøj, og bare nyder at være mig. Og bruger næsten al tiden på at tænke på mine to små basser. Den ene absolut ønsket og planlagt, hun har fra minuttet jeg så to streger på pinden, betydet mere end noget andet. Hun er bare så overskøn, dejlig, dygtig, og lækker. Den anden lidt af en smutter. My favorite mistake... Og den lille smutter hader at være i vuggestue, han higer sig fast til mig om morgenen, og skriger som han er ved at dø, når jeg giver ham fra mig. Og jeg må virkelig lade som om, at jeg er total cool, men gud hvor jeg også hader det. Det er bare så synd for ham. Lige om lidt har han været der i to timer, sovet i halvanden, og så henter jeg ham igen...

torsdag den 11. november 2010

Det gad jeg godt...

 


... at have på min væg!

Det ser da ret fedt ud. Jeg har aldrig været totalt Legofan, men det er jeg altså blevet nu.
Så har du en masse Legofigurer i overskud, så kan du bare sende dem til mig ;) Jeg starter i hvert fald min samling nu. Jeg har lånt billedet her, og han har godt nok meget Lego på bloggen ;)
Posted by Picasa

tirsdag den 9. november 2010

Pico

 


En af mine yndlingsbutikker ligger (også) på Østerbrogade - mit barndomshood. Her kan man få de skønneste smykker og accesseries til en rimelig penge. Og Pico er altså også det perfekte sted at købe gaver til veninder, søstre, mødre og sig selv - selvfølgelig. Om et par dage skal jeg ind og købe gave til min veninde, som holder pigeaften på lørdag.
Jeg elsker Picos stjernetørklæder, så sådan et skal hun også have. Og så tror jeg, at jeg selv skal have øreringene - elsker den gule farve!

Billerne er lånt på Picos hjemmeside.
Posted by Picasa

mandag den 8. november 2010

Vokseværk

 Et af mine barselsprojekter er, at få has på bunken med ungernes tøj, som de ikke længere kan passe. Den vokser sig større og større. Og vi har altså bare ikke plads til at opbevare det. Det er helt vildt som de unger de vokser. Hvad skal man med alt det gamle? Sælge, kassere eller give væk?
Det havde jo været dejligt at komme af med noget af det på Trendsales, men jeg synes det er et kæmpearbejde. Ville ønske man lige kunne smække dette billede på, og så skrive: Grundet dovenskab kan følgende købes samlet... Jeg tror nu, jeg lige så stille og roligt putter lidt på TS. I er velkommen til at kigge forbi ;)
Posted by Picasa

torsdag den 4. november 2010

Snupper lige en tudekiks...

 ...for nu er jeg for anden dag gået fra vuggestuen med tårer i øjnene, mens en anden kvinde tager sig af min meget trætte og lettere skrigende søn.
Jeg ser ham igen om to timer, og der er han glad, har sovet, leget og er i gang med sin madpakke. Men allligevel...hvor er det bare ufedt! Hvorfor lever jeg ikke i 50'erne, så jeg bare kunne gå hjemme og hygge og nusse om min baby dagen lang (og så siger vi lige at alle moderne hjælpemidler, også var der den gang). Nu vil jeg tage en kop te til min tudekiks, og så vil jeg savne ham lidt, og forsøge at nyde stilheden, og ordne en masse pligter, så alt er tiptop når bassen kommer hjem igen...

billedet er lånt her, hvor de sjovt nok skriver at børn har godt af at være væk fra deres mødre...
Posted by Picasa