lørdag den 30. marts 2013

Forårsjakke til Katinka

Hvad sker der med forårsjakkerne i år? 

Det har nærmest været umuligt at finde en jakke til Katinka. Jakken skal jo kunne bruges på en kølig sommerdag, og en halvvarm forårsdag... den må ikke være armyfarvet (faderen nægter), og jeg er ikke til det puttenuttede. Og i øvrigt vil Katinka kun have en "cowboyjakke": 
Denne fra Zara valgte vi
Ser nu alligevel lidt kedelig ud, som den hænger der helt alene

Katinka vil helst have denne fra Gap, men det synes jeg nu alligevel bliver lidt for koldt ik?


torsdag den 28. marts 2013

Fødselsdagsgaver

Jeg har haft fødselsdag. Vi har ikke rigtig fejret den, bare stille og roligt med morgenbord og nogle venner på besøg. Alligevel har jeg fået nogle virkelig fine gaver:

Gave fra Ø. og ungerne, tre smukke amuletter fra Jane Kønig. 
Lækker sweater fra mine forældre
Den skønneste lysestage fra Finnsdottir, fra Svigerfar (købt af mig)
De to små spøgelser fra Arhøj er også fra Svigerfar (og købt af mig)

Tørklæde fra min søster
Billeder til væggen - dette er fra Society 6
varmt og meget pænt tæppe fra Ø. 


Heldige mig! 

mandag den 25. marts 2013

Kagepyntetest

Tidligere har jeg haft problemer med at få pyntet mine kager.

Jeg har forsøgt mig med Mette Blomsterbergs metode med "madpapir", som man bare lige ruller sammen, og så har man den enkleste "pynter"... dog ikke i min verden, så er det endt med glasur eller chokoalde ud over det hele, og egentlig bare blevet noget værre griseri.
Jeg har prøvet sådan nogle engangsposer (til formålet), som man putter en tyl i.... fungerede ok i begyndelsen, men pludselig gik der hul på posen, og vupti, chokolade over det hele. 


Den anden dag, da jeg lavede påskeæg, prøvede jeg et nyt køkkenredskab af. En Decopen. Sådan en lidt handy ting, som man kan dekorere kager eller påskeæg med. Jeg puttede stykker af chokolade ned i beholderen, låg på, og her er det så meningen, at man bare smækker den i mikroen, og vupti, smeltet chokolade. Men vi har ikke en mikroovn, så i stedet hældte jeg vand i en gryde, satte et låg omvendt i, og kunne dermed sætte Dekopenen ovenpå, så chokoladen smeltede inde i beholderen. Det var ret let at dekorere æggene med den lille tyl. Så thumps up!

Der hører også tre andre tyl med, den ene er en pensel, så man enkelt kan pensle æg på et brød f.eks. Man kan få Decopenen i fire farver, og alt går i opvaskemaskinen.


Dette indlæg er sponsoreret af Kitchen One. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne. 


Den der vægt...

...er da gået helt i stå! Ikke som i taget på, men som i står-bom-stille. Og grunden kommer her:


  • Jeg kan ikke holde nalderne fra sukker, og det er altså også vanskeligt, når man har hele huset fyldt med påskelækkerier, har påskegæster, har haft fødselsdag.... og alle mulige andre undskyldninger. 


  • Jeg kan ikke tage mig sammen til at træne - kom nu nu nu nu nu nu nu nu....! Altså virkelig dumt at lade være, når man gerne vil strammes op ik?


Så mon ikke målet i denne uge skal være at træne minimum 3 gange?

Billede er lånt herfra


LUK MUNDEN OG REJS DIG OP!!

fredag den 22. marts 2013

påskelækkerier

I dag er en perfekt dag, til at lave påskeæg. Jeg vejer mig hver fredag, og så er der jo en hel uge til at tabe alt det, som ryger i munden, mens jeg laver påskelækkerier ik?
Jeg har ikke fremtryllet nogen ny opskrift på påskeæg, men simpelthen lavet basic marcipanæg, dyppet i chokolade og pyntet med hvid chokolade - min absolut favoritpåskespise.


Chokoladerne over er jeg positivt overrasket over, de blev simpelthen så pæne! Jeg har lavet dem af smeltet mørk og hvid chokolade og masser af nougat - alt fra Odense marcipan. Jeg har hældt massen i silikonforme fra Netto. De smager så godt, men smelter hurtigt, så de skal opbevares køligt.

Indlægget er sponsoreret af Odense Marcipan, hvis man er i tvivl, så er dette min egen mening.... mums!!

Kubusbowl

Jeg har savlet så meget over Kubusstagerne fra By Lassen, hver gang jeg har set dem her i blogland. Men nu har jeg næsten en selv. Der mangler bare lige holderne til lysene, og i stedet for er der en skål i midten. Og det er faktisk ret praktisk. Og virkelig pænt!Lige nu skal der ligge en masse påskeæg i den, aller først den hæklede slags, og når påskegæsterne begynder at komme - rigtige sukkerfede påskeæg, og når de andre så har spist dem (ikke mig da), så skal Ø. få lov at få bowlen over på sit kontorbord, så han kan ligge dimser og dutter i den.

Lille Kubusbowl i cool grey

For for første gang i meget lang tid, så synes han faktisk, at der var noget jeg tilførte hjemmet, som rent faktisk var pænt. Som i virkelig pænt. Jeg har ellers ikke været så heldig med mine seneste nyanskaffelser, men som Ø. selv indrømmede den anden dag, så vokser tingene sig ligesom federe. Men Kubusbowl den taler til ham. 5 gange på halvanden døgn, har han nævnt den...^^.

Kubusbowl fåes også i stor størrelse og i farverne sort, hvid, cool grey (som min) eller soft grey

Dette indlæg er sponsoreret af By Lassen. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne. 

tirsdag den 19. marts 2013

Louise Roe

Min veninde spurgte i går, om jeg kendte hende der Louise Roe. Hmmm... egentlig ikke. Lige indtil jeg fik googlet hende, og så ... nååårh jo!

Ofte ser jeg nogle fede ting i bladene og rundt omkring i blogland, uden helt at lægge mærke til designeren eller mærket bag. Men jeg har da hurtigt fået mig en ny yndlingsdesigner. Louise Roe var tidligere medejer af By Nord, og laver nu både tøj og interiour under eget navn. Og det er altså nogle virkelig fede ting hun laver! 

Til sofabordet

Til kroppen
Til sofaen

Og i søndags havde Louise Roe kollektionssalg... i søndags... det er lissom 2 dage for tidligt ik?
Så sig lige til, hvis ikke du fik solgt det hele ;) Jeg skal helt sikkert kigge mere på Cahetu, som sælger  hele kollektionen.


søndag den 17. marts 2013

Ugens Instagram


Du er også velkommen til at følge med @camsenn ;)

fredag den 15. marts 2013

Skoudsalg

I går fik jeg lige købt næste års vinterstøvler i den lokale skobiks. Her køber jeg altid ungernes sko og støvler. Jeg var faktisk lige ved at overse lidt restesko bagerst i butikken. Heldigvis sprang ned og fandt to par virkelig lækre sager. Og jeg sparede over 1000 kroner! Tak for det C. Junget!

Angulus til Katinka med for. Hun brugte en 31 denne vinter (og der var de lidt store),
så mon ikke en 32 vil passe fint næste år?

Det er  3. gang Marius får disse støvler. Forige år var det en str 25., i år str. 27
og næte års støvler er  str. 28. Igen tror jeg at hans støvler i år har været liiiidt for store.

Og man kan jo sagtens købe vinterstøvler, når der er lovning om snestorm ik?

torsdag den 14. marts 2013

Bloglovin

Når jeg læser blogge, er det via Bloglovin på telefonen, og på Ipaden benytter jeg mig af Flipboard. Men den sidste mulighed ophører 1. juli, når Googlereader lukker ned.

Så...jeg har nu ganske enkelt overført ALLE dem jeg følger til Bloglovin, jeg skal i hvert fald ikke gå glip af noget!

Follow my blog with Bloglovin

Fødselsdagsønsker

Så Ø. nu har du travlt, hvis du skal nå at købe gave. Du kan også se flere ønsker her.
Sweater fra Ganni 
Er vild med tørklædet fra BecksondergaardDenne plaid er virkelig skøn

Drømmer om at hækle i noget uld, indtil nu har jeg kun brugt bomuld, og køber det aller meste af mit garn hos Yarnfreak.
Mangler creme!Er stadig vild med Anne Blacks Seamstager. Ønsker mig en grøn og hvid.


Jeg snubler hele tiden over vores tæppe, som pludselig peger opad i hjørnet. Og dette fra Ellos vil bringe en lille smule forår ind i hjemmet. Ønsker mig også disse virkelig pæne stjerneørestikkere.


Jeg går altid med den samme guldkæde om halsen, og tag'sene fra Jane Kønig, vil kun gøre den MEGET pænere. Ønsker mig Ø, K og M
 

Iphonesleeve sendes hjem til...

...hende her.

 Jeg beklager forsinkelsen, det er lissom ikke mandag længere, men det har simpelthen været en travl travl uge!

Nu har jeg weekend, og i morgen skal jeg bare slappe af, læse dameblade, høre musik, drikke the, måske shoppe en lille smule?


Gentofte loppemarked

Igen i år har jeg en lille smule med Gentofte Loppemarked at gøre, og lidt reklame for Danmarks dejligste loppemarked kan ikke skade.


Fra næste uge skulle det gerne være muligt at bestille stande til dette års arrangementer. Det koster 400,- for en stand inkl. moms, og det er også muligt at booke borde og tøjstativer. Jeg har været der selv et par år i træk, og udgifterne plejer at blive tjent ind...op til flere gange.

Gentofte Loppemarked er super hyggeligt, altid masser af gode varer, søde loppister, lækre pølser og ikke mindst toiletter! Og så ligger det super godt, tæt på station, skov og strand.


mandag den 11. marts 2013

Soveværelse


 Der er en regel her i huset, som jeg er ret streng med. Jeg kan altså ikke klare rod i soveværelset, og hver eneste gang ungerne kommer galoperende mod soveværelset med fyldte lægetasker, udklædningstøj, legoklodser og alt muligt andet, så er der kun en ting at sige: UD!
De må altså gerne opholde sig i soveværelset og hoppe i sengen, og sove i den om natten (en gang i mellem), men legetøj - NEJ TAK.
Når man bor småt, så er det altså dejligt, at der i det mindste er ro i øjnene bare et sted. Af samme årsag er der også meget spartansk på hylderne, men til gengæld fyldt op med kasser under sengen, men det kan jeg jo ikke se. Sengetøjet er fra Rikke Tikki companys eget mærke Just. Og det er designet af Anne Nowak. Det er simpelthen så forårsdejligt at se på, og så er det også super blødt.

Lige nu er det sat ned til 199,- i stedet for 299,- pr. sæt i Rikki Tikki Companys egen shop. og det er da ret billigt! Man kan også få det med ekstra længde til 249,-.


Dette indlæg er sponsoreret af Rikki Tikki Company. Indlægget er et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på denne.