søndag den 19. december 2010

Se lige...

 

En fantastisk gevinst jeg har vundet hos hende her. Jeg glæder mig til at få den i brug. I den skal jeg have min lille saks, små løsdele og nåle, som jeg aldrig kan finde i min hæklepose. Uglepungen er såå sød, og har det lækreste stof inden i.

 


Og se også lige denne fantasktiske solnedgang! Taget gennem mit køkkenvindue.
Posted by Picasa

fredag den 17. december 2010

Flere hæklegaver

 


Min veninde er vild med mine hækleis. (Nu skriver jeg så mine, beklager hvis jeg træder nogle over tæerne ;)) Vi er ikke på julegaver i år, men jeg har hæklet lidt is til hendes skønne datter.

 Og så er jeg i gang med en slange til Marius. Planen var at den skulle være færdig til hans fødselsdag, men det når jeg ikke. Det er lidt af et evighedsprojekt for en langsom hækler som mig. Nu er jeg endelig kommet over en meter, den skal helst over to meter. Den er lidt ujævn - som det meste jeg hækler, men det gør ikke så meget, for jeg regner med slangen skal bruges til masser af ting. Jeg havde selv en lang slange da jeg var barn, og jeg elskede at lege med den.
Posted by Picasa

torsdag den 16. december 2010

Gaveproblemos

 


Lille udpluk af de gaver som skal med til Norge. Udover barnevogn, oppakning til 4 mennesker i 10 dage, barnevogn... glemte jeg at sige, at vi har en meget lille bil?
Posted by Picasa

Telefondamen

Igår ringede telefonen endnu engang mens jeg ammede. Og som altid var den aaalt for langt væk. Så jeg får Katinka til at løbe ind i soveværelset for at tage den stationære (I know, so last year at have fastnet)

Samtale:
- Det er Katinka
...stilhed..længe
- Ved du hvad? I stuen der ligger en slikpose...på bordet.(med drillestemme)
...stilhed
- Jeg har været til gymnastik i dag (med blærestemme)
- Min far han er ude
- Nej, min mor er inde i stuen med min lillebror
- Farvel - spunser ind for at overtage røret inden hun smækker på
- Hallo?
- Ja goddag det er fra TDC...

mandag den 13. december 2010

Rie...

 


Jeg elsker Rie Elise Larsens papirer. Kom hjem med endnu en bunke i dag, og glææææder mig til at tage det i brug ;)

Og så kom jeg endda hjem til et duftende og rengjort hjem! Jeg har nemlig fået rengøringshjælp! Det er altså den bedste gave ever. Og alle pengene værd! Vi har været længe om at beslutte os. For det er alligevel en sjat man skal ligge hver måned. Men omg... hvor er det altså bare skønt, at der endelig bliver vasket gulve, pudset på armaturerne, og alt det andet som jeg aldrig rigtig selv fik gjort...
Posted by Picasa

fredag den 10. december 2010

Hæklede julekugler I

 


Kan man godt give sin mor hjemmegjort? Jeg har det lidt som om jeg går i 1. klasse, og har lavet gaver til mor. Og hvis hun ikke kan lide dem, så bliver hun nød til at have dem hængende hvert år, bare for at gøre mig glad...
Nu er det heller ikke en julegave hun skal have, bare en "takforTivolitur-adventsgavertilungerne-gave".
 


Lidt julebakst skal hun også have, disse kokostoppe er total gode, jeg har spist mig til en kvalme allerede.

 


Og sådan ser det ud, når jeg bager, jeg er ikke ligefrem nogen Mette Blomsterberg!

 
Posted by Picasa

Dagens grin...

kommer fra denne blogger. 1000 tiny things I hate.

Eksempel:
#0110. THE WAY MY DAD ALWAYS USED TO TELL ME THAT THE ACTRESS WHO PLAYED OLIVE IN 'ON THE BUSES' WAS ACTUALLY REALLY HOT IN REAL LIFE.

 


 
Posted by Picasa

mandag den 6. december 2010

Nysgerrig

 Omg.. jeg sidder på hænder og tænder for ikke at flå disse pakker op.
De blev afleveret i dag af posten...til manden, og de er fra Apple... Vi er alt for tæt på jul til at jeg kan spørge til dem overhovedet. Men hvordan kan jeg ignorere dem?

Jeg er så sindsyg nysgerrig når det kommer til gaver. Mine forældre har, i de år jeg boede hjemme, aldrig givet mig en gave, uden jeg selv havde fundet ud af, hvad det var (pakket ud, pakket ind igen /snigeri i skabe)... "totalt nedern" hvis det var noget jeg ikke ville have, så sad man der, og gad dårligt at lukke gaverne op, og kunne heller ikke fake fake-overraskelsesglæde, fordi man vidste det var et par hvide gummistøvler med for, når man egentlig havde ønsket sig røde Moonboots.

Jeg kom altså lige til at ryste den store pakke en lille smule. Tror det er en...Ipad?
Posted by Picasa

torsdag den 2. december 2010

3 år

 


Katinka fylder 3 år... i al denne juletid. Var det ikke lige forleden hun var verdens lækreste nyfødte? Og svupsi, så er man altså 3 år, og kan det hele selv (når man gider).
Dagen blev fejret med cupcakes, lagkage og boller, og til børnehaven var der bestilt Hello Kitty - kage. Den blev en anelse rynket og beløjet, men de kunne da se, hvad det var ;)
Posted by Picasa