mandag den 27. september 2010

hæklerierUhhh... jeg har så længe gerne ville kunne hækle. Kaptein Biff laver rigtig mange fine ting, og ikke mindst "abe-ranglen". Så jeg har brugt noget af weekenden på at prøve mig frem. (Fik god hjælp på youtube) Resultatet er ikke akkurat wauw.. men det er i det mindste et resultat, det i sig selv er jo ret så stort for sådan en antisyer-strikker-hækler som mig!

Og hvor er det lige man får fat på sådan nogle fine sorte Aragumi-øjne?

VaskehjælpAltid rart med en ekstra hånd ;)

onsdag den 22. september 2010

Mere tapet

 Alle som køber bleposer af 300 stk af gangen, kender til den utrolig ikke særlig fine kasse de ligger i. Med lidt papir omkring bliver den straks noget pænere - ikke at der skulle så meget til...

Marius har endelig fået sin egen sætterkasse (han er nok ligeglad nogle år endnu). Det er hans fars barndomssætterkasse, som farfar har malet - ren nostalgi. Jeg var lidt spændt på om man kunne tapetsere på kork, men det kan man ;)

Jeg har rigtig mange rester tapet og lækkert papir efterhånden, og jeg kan snart ikke finde på mere at tapetsere. Så inden længe vil jeg holde en lille give away på resterne. Skal bare lige finde ud af hvordan og hvorledes.

mandag den 20. september 2010

Altid i hus

 


Når jeg læser "Alt for damerne", så skal jeg da lige indenom siden, hvor en eller anden fortæller hvad de altid har i køleskabet. Så med inspiration herfra er min top 8 over absolut must-haves i mit køkken, som gør min barsel bare en anelse hyggeligere.

1. Havregryn med rosiner og skummetmælk - hver eneste morgen
2. En lækker kop te (med sukker)
3. Til frokost spiser jeg næsten dagligt en portion nudler (skal være Yum Yums den brune) og to stykker knækbrød med avocado. Det lyder jo lidt mærkeligt, men avocadoen erstatter smør og tager lige toppen af de stærke nudler.
4. Læsø sydesalt bruger jeg til alt, hvor der skal tilsættes salt - går altså et par (eller 3) poser om året herhjemme
5. Mørk pålægschokolade - denne øko fra Netto synes jeg er vildt lækker, knækker på den rigtige måde og er meget tyk...mmm
6. Stærke bolcher - skal da i hvert fald spise 5-6 stykker om dagen
7. Har altid så jeg kan bage en kage. Der er rørsukker i dåsen, og æblemosen bruger til at erstatte halvdelen af smørret i muffins for eksempel.
8. Frugt og grønt skal der jo til... elsker de økologiske æbler fra Netto for tiden, de er super saftige

Hvad kan du ikke undvære?
Posted by Picasa

søndag den 19. september 2010

 


Marius er virkelig en tidssluger. I et par måneder har han kravlet op ad alt, hvad der kan kravles op ad. Og nu tror han også at han kan stå selv, og giver bare slip. Så jeg bruger dagen på at gå lige bag ham, og lege sikkerhedsnet, så han ikke får alt for mange buler og blå mærker.

I går kunne han så stå helt selv... i hvert fald 4-5 sekunder ad gangen. Og han så bare SÅ stolt ud - og det gjorde jeg nok også. Så måske skal vi øve lidt mere, så vil jeg pludselig få masser af tid, hvis ikke jeg skal gå rundt efter ham hele tiden.

Og tjek lige de lårbasser der... ;)
Posted by Picasa

fredag den 17. september 2010

Lugtefri lækker laks


Min absolut yndlingsret er laks i ovnen med rodfrugter og kartoffelmos.

Det er utrolig nemt! Bare laks i folie (portionsvis), en lækker marinade ovenpå, rodfrugterne i små tern lægges ved siden af, og pak det hele samme, ind i ovnen 20 minutters tid ved 200 grader. TADA - den lækreste og ikke mindst lugtefrie laks er klar. Alle herhjemme elsker det, (også manden - selvom han altid lige skal brokke sig en smule inden vi spiser fisk). Katinka kan sagtens spise sådan en hel filet.

torsdag den 16. september 2010

PippisweaterJeg har altså ledt rigtig længe efter sådan en sweater, som både Emils Alfred og Pippi har. Jeg har endda forsøgt at få den strikket, men der var kø hos moster (øv). Men endelig fandt jeg den online, hos firmaet Holebrook. Nu er jeg egentlig ikke til ens tøj på søskende, men kunne det ikke bare være super hyggeligt med to søde unger iført disse super lækre sweaters(er)?

(billede fra holebrook.com)

Fritid!!

Det er da helt vildt det her!

Klokken er 13.08, og jeg har allerede:

- Ryddet sindsygt meget op
- Vasket en vask
- Kørt opvaskemaskinen (ikke tømt den)
- Støvsuget
- Været til træning
- Spist lækker frokost med lækre veninder


...og nu sover Marius oven i købet!

What to do med al den fritid???

tirsdag den 14. september 2010

Tør man?Tør man lade sin dreng bruge det? Eller vil det bare stå inde skabet? Uanset er det da supersødt!