mandag den 31. december 2012

FØDSELSDAGS-GIVE-AWAY #1

"For 2 kr. blandet" fylder 3 år i dag, og i den anledning vil jeg gerne inviterer alle læsere til en lækker fødselsdags-give-away-måned.

Jeg har glædet mig rigtig meget til at kunne forkæle en masse heldige læsere med lækre præmier ;)

Den første give-away er sponsoreret af BeckSøndergaard.


OBS  -  VINDEREN ER TRUKKETDet danske firma BeckSøndergaard fylder 10 år i år, og virksomheden startede ud med deres populære åleskindstasker og punge, men i øjeblikket er det specielt de lækre tørklæder, som jeg selv lægger mærke til i gadebilledet. I vores lille by er det i hvert fald et must, og udvalget af tørklæder er kæmpe stort. Se mere her på BeckSøndergaards hjemmeside.

Du har nu muligheden for at vinde BÅDE den lækre lammeskinds lædertaske x-amocca OG det super lækre tørklæde C-laughing sculls. Tørklædet er lavet af 50% silke og 50 % uld, og er derfor både blødt og varmt, og så gør det jo ikke noget, at det er ret så sejt!

Hvor har det bare været vanskeligt, at lade være med at flå plasten af det fede tørklæde.
En hel måned har det ligget i min skuffe og kaldt og kaldt på mig- det må være moderne tortur!

Alt du skal gøre er at lægge en kommentar under og selvfølgelig være fast læser.
Jeg trækker en heldig vinder d. 6. januar.

Held og lykke!


lørdag den 29. december 2012

Jeg glæder mig...

...til at tage dette i brug. Det kom med posten aftenen før vi tog på juleferie til Norge, og jeg glæder mig til at ligge små dips i nogle af beholderne, lækkert pålæg på det lange fad...

Når ting er så lækkert pakket ind, så nænner man dårligt at tage emballagen af vel?
Men i dag, står den på endnu en julefrokost, måske skal vi have tapas i morgen?


Blogfødselsdag

På mandag er det tre år siden, jeg lavede mit aller første blogindlæg!Man kan vel ikke kalde mig den mest aktive blogger i blogland; Jeg har hele tiden tænkt, at bloggen skulle være lystbetonet, og ikke en sur pligt. Så hvis min hverdag er fyldt op, så skriver jeg ingenting, når jeg har overskud, skriver jeg.
I laaang lang tid, var det kun Ø. som vidste, at jeg havde en blog (altså af folk som kender mig sådan rigtigt). Og selv i dag, synes jeg det er lidt pinligt, hvis andre jeg kender, finder ud af det. Alligevel har jeg fået skrabet en del læsere sammen, og det er altså rigtig hyggeligt, at I har lyst til at læse med. Tak ;)

Jeg læser dagligt - eller skimmet alle I andres indlæg - det er så hyggeligt og inspirerende at se, hvad der sker rundt omkring. Og havde det ikke været for Blogland, så var jeg aldrig begyndt at hækle, og havde aldrig set så mange smukke ting, plakater, lækre unger i lækkert tøj, hyggelige juleaftener, skønne feriebilleder... så tak til alle 281 jeg følger!

Som tak til alle - både læsere og dem jeg følger, har jeg lavet en rigtig lækker give-away, med gevinster fra mine egne yndlingsmærker - en give-away som vil køre i hele januar. Så følg med - jeg starter på mandag!mandag den 17. december 2012

Plakater fra Republique - TIP


Jeg har fået en ny plakat. I love it, Ø. hader den. Specielt det der neongrønne, og det der bronzefarve...
Og det er altså blevet lidt et mønster... hvis der er noget jeg er helt vild med, så synes Ø. at det er afskyeligt og omvendt. Det gælder også mad. Mærkeligt ik? Man skulle tro at man efter 11 år nærmede sig mere og mere hinanden.RE forneden er bronzefarvet!

Uanset om han kan lide plakaten eller ej, så må han lige prøve at vende sig til den, for den hænger ret centralt i vores stue ;)Og her kommer tippet så: 

Hvis du også ønsker dig en plakat fra Republique, så køb den direkte hos teateret. Du kan enten gå fysisk ind og købe den eller få den tilsendt. Men det er altså MEGET billigere via dem. Eksempel: Stilleben: 580 ,-  inkl. levering, Republique teateret: 335,- inkl. levering. Og hvis du er medlem af teateret, så er plakaterne endnu billigere. 
onsdag den 12. december 2012

Mens jeg venter på julestemningen....

...så er jeg så småt begyndt at glæde mig til jeg skal til London i januar. Godt nok på messe. Med mange arrangementer. Med mange mennesker. Men alligevel. Hvis man bare kunne få en time eller to... eller mange flere i det fri, og opleve lidt af alt det, alle andre har set og gjort!

Har du nogle shoppetips, gerne hyggelige små gader, hvor man ligesom kan fornemme London på meget kort tid? Så skriv gerne en kommentar.


Psst....Norwegian har altså nogle rigtige gode tilbud lige nu på flybilletter.  Jeg fik Londonsturen for en slik!


fredag den 7. december 2012

Milk Copenhagen udsalg

Noget af det som kommer med posten en af dagene:

Tror Katinka vil synes om disse sager. ER selv vild med det hele, og ville ønske jeg kunne passe en 164. Bukserne er tro kopi af de Libertybukser jeg har i grå - de koster nu 99,50. Kjolen er skøn med nitter på skuldrene - 144,50, og cardiganen...lækker lækker til 134,50. Hun får også to forskellige par vanter.

søndag den 2. december 2012

Mere om hæklekugler

Hvis du er ny med en hæklenål i hånden, så er det måske julekugler du skal kaste dig over?

De kan laves på utallige måder, og hæklede julekugler er lige til at gå til. Et par løsmasker til at starte op på, og så ellers bare der-ud-af med fastmasker (og lidt tælleri). Jeg er selv for doven til at lave den "perfekte hæklede kugle", men de bliver da rund-ish alligevel.Jeg har efterhånden MANGE på lager... og det var ret morsomt at åbne julekasserne i år, og finde så mange hækleting dernede!

God 1. advent! Vores har været så hyggelig. Nogle har været i bipgrafen, nogen har været på kælketur, legekammerater hele dagen, lur på sofaen, rettet bunker af ugemat, lavet lækker tærte... og bare nydt!