fredag den 31. august 2012

Nye blogge søges!

Jeg ELSKER at læse blogs. Det er en af de ting, jeg skal indenom HVER dag. Jeg elsker at læse om andres familier, se lækre unger, kigge indenfor i forskellige hjem, se hvad der sker på andres hæklenåle...

Men... jeg synes nu alligevel jeg mangler noget. Der er gået lidt meget patchwork, loppemarkeder og Lotusskåle i den. Skønne sager, men same same lissom'. (det er ikke for at være streng, og jeg mener det, det er skønne sager, men... same same)

Så hvis du lige har nogle yndlingsblogs på ærmet, gerne nogle nyere - så skriv gerne navnet, det må gerne være med indhold som hækling, indretning, tøj!, flere børn... Det må også gerne være udenlandske ;)

God weekend ;)

Hovsa - har du husket at deltage i konkurrencen om én af de to hotte lamper?søndag den 26. august 2012

Vind designerlampe


Nu har du muligheden for at vinde en rigtig fed - og vaskeægte designerlampe! Faktisk er der TO som har mulighed for at vinde lampen TRASH ME fra &Tradition.Det er denne lampe du kan vinde!
Og den er altså fed! Og yderst miljøvenlig, da "Trash me" er lavet af fire gamle æggebakker, opløst i vand og støbt på ny til lampen. Ledningen er nærmest aubergine-farvet, og står i flot kontrast til alt det grå. "Trash me" har været nomineret til flere priser - blandt andet "Bo Bedres" årets lampe 2012.

For at vinde én af de to lamper skal du blot gøre følgende:  Du skal være fast læser, og selvfølgelig vedlægge en kommentar og du skal også "like" &Traditions facebookside.

Vinderne bliver trukket d. 6. september.


&Tradition (udtales på engelsk - "and-tradition", og ikke som jeg troede "og-tradition") er firmaet bag lækre klassikere som Verner Pantons lamper, Shuffle Table og en masse andre skønne ting:Held og lykke!

fredag den 24. august 2012

Det var den fridag....

...For sådan ser mit skrivebord ud...  ikke meget sjovt ved det, men til gengæld ikke så meget at tænke på i weekenden, hvis jeg da kan nå det hele...

Jeg glemmer hvert år, hvor meget der er at lave i begyndelsen af et skoleår. Og jeg savner helt vildt at kunne sidde i sofaen om aftenen og hækle og se dumme serier. Mest det at hækle, men tiden er der bare ikke. 

Men... jeg bytter sgu ike med nogen - for jeg elsker mit arbejde!

torsdag den 23. august 2012

Modig...

Meget modig dukke vi fik med hjem i dag! 

For det er ikke let at være dukke herhjemme. Katinka er ikke så meget til det, og Marius vil helst kaste med dem. Undskyldningen i dag var, at "Merida er altså alt for pæn til at lege med". Og flot er hun. Lange snøre støvler, blå gulkjole og lækkert rødt kruset hår. Merida fik nu alligevel lov til at være med, og hun var meget modig - hun sprang både ud fra et tårn, lagde sig under et vakkelvorn tårn, og blev redt i det genstridige røde hår...

Jeg er sikker på at dukken bliver taget bedre i mod, når vi har været i biffen og set Modig på film. Indtil da ender hun nok i kassen med Barbievennerne.


onsdag den 22. august 2012

Vinderen af Manostiles er...

...Mette med denne blog -  tillykke ;)

Send mig en mail med navn og adresse, samt hvilket sæt papirsæsker du ønsker, så sørger jeg for, at de kommer hjem til dig.

Og til Jer andre - bare vent - snart kommer der endnu en chance for at vinde noget rigtig fedt!

mandag den 20. august 2012

Reminder

Så er det i overmorgen jeg trækker en vinder af et helt sæt æsker fra Manostiles!
Skynd dig at deltage her


onsdag den 15. august 2012

OYOY på vej...

Jeg har længe manglet opbevaring til alt mit garn. Lige nu er det opbevaret i en gennemsigtig taske, plastikposer og et par andre tasker - alt sammen rimelig synligt. Så denne skønne beholder fra OYOY må da være perfekt, ik?

Jeg var åbenbart ikke den eneste som har tænkt "garn", da de så beholderen

Jeg kan rigtig godt lide farverne!  
Dækservietter er også på vej. Jeg er ellers ikke så meget for konceptet, men det er næsten nødvendigt i øjeblikket, da vi pt kører uden dug. Vores spisebord er sort, så disse kommer da til at glide fint ind. 


 Alle billeder er fra OYOY's hjemmeside. 

fredag den 10. august 2012

Manostiles

Jeg har jo en giveaway kørende, hvor man kan vinde Manostiles smukke æsker til en værdi af 499,-

Men Manostiles er andet end lækre æsker. De har blandt andet end textilkollektion, som godt kan friste mig!

Viskestykkerne er alle velkomne hjemme hos mig. Elsker de karryfarvede!

Og puderne her vil passe godt i vores nye kæmpesofa
Se mere på Manostiles FacebooksideMit helt eget...

Endnu en ting vi jeg har fået ud af omflytningen herhjemme, er mit helt eget sted.

Mit skrivebord, hvor kun min computer er på, mine skrivesager, mine bøger -og det aller bedste...jeg kan gå væk fra de andre!

Inden vi gjorde i stand havde Ø og jeg et fælles gigantisk skrivebord i stuen, og hver gang jeg liiige skulle noget på computeren, sad der et barn oven på mig eller et barn hev i mig eller nogle blandede sig....

Jeg er ikke færdig med at rykke rundt på ting, bøger, æsker mm, så dette er kun et lille kig inden for

Den gule æske fra Manostiles passer så fint til den næsten neongule ledning. 

Jeg har SELV  - helt alene skiftet ledningen ud på min Flower Pot fra "& Tradition". OG det var altså ikke let skal jeg lige tilføje. Og helt tilfreds er jeg ikke, for det dersens stof på stofledningen trevler jo for vildt, så jeg har måtte tape med hvid elektrikertape. 

torsdag den 9. august 2012

Kähler på ønskelisten

...hvor er der langt til jul, når man nu går og ønsker sig disse ting fra Kählers efterårskollektion.

Dette opbevaringsmøbel, vil være perfekt til noget af alt mit garn

Mine grønne stager kan få selskab af grå nuancer!! Ønsker mig en hel skov!

Billeder fundet her

Soveværelset

Vi har gjort i stand herhjemme det meste af sommerferien. Og ved I hvad? Jeg har for første gang i 4 1/2 år sovet  helt alene - eller i hvert fald uden børn adskillige dage i træk. Og det er helt fantastisk og totalt undervurderet. Mine mor-hormoner er samtidigt gået i stå om natten, jeg kan overhovedet ikke høre når Marius skriger. Jeg sover simpelthen ALT for godt. Men det har hjulpet, for nu sover han igennem på sit eget værelse - i sin egen seng.

Vi har opgivet sengetæppe og masser af pyntepuder.
Det ender alligevel på gulvet efter første nat, og kommer aldrig op i sengen igen. 

Hvad f... skal vi med det der? Spurgte Ø....

Vindueskarmene er ret dybe, og i den anden karm, skal børnene have en lille madras og puder

Vi har byttet værelse med Katinka, så vi nu har fået et meget mindre værelse, men til gengæld (næsten) fuldstændigt rodefrit. Her er hvidt, tomt, lyst og skønt. Her er kun plads til vores seng og et smalt skab. Tidligere havde vi bygget en borg hele vejen rundt om sengen af rod, gamle sager som skulle sælges, støvsuger, strygeting, tremmeseng, bogreoler fyldt med bøger og rod, rod, rod....

torsdag den 2. august 2012

Vind lækre æsker fra Manostiles

Endelig kom posten med ikke mindre end 13 æsker fra Manostiles. De er simpelthen bare så flotte. Æskerne er alle i forskelligt lækkert papir og "foret" på æskerne er alle signeret med Manostiles logo. Æskerne skal være i min nye reol, på hylden over sengen, i skabene i gangen, en enkelt på toilettet og resten i klædeskabet.

Kunne du tænke dig at vinde et valgfrit sæt med 6 papiræsker fra Manostiles, til en værdi af op til 499,- så skal du gøre følgende:

1. Skriv en kommentar + fast læser
2. Like Manostiles Facebookside

Vinderen bliver trukket d. 22. august

Held og lykke!