onsdag den 22. juni 2011

Bog hjælp!

Lige en hurtig 'en:

Hvad skal du læse i sommerferien? Jeg har intet (næsten) at tage med mig!

søndag den 19. juni 2011

Sommer

 Det er sommerferie lige om lidt, og vi skal snart afsted, med hele den pukkelryggede. 14 mennesker i alt, som jeg skal flashe maveskind for.

Heldigvis kan jeg jo trække indendørs, og her er der MASSER af knald på farverne, man skulle næsten tro, at man var landet i bloglands sommerhus i Grækenland... (eller, der mangler da lige nogle patchworkpuder af retrostof, tapetseret sætterkasse, mere retro, nogle små ugler, dådyr, cupcakes, ræve og skyer, lækre keramikting fra Kähler, Liebe eller Anne Black, det aller sødeste børneværelse, med mandens indbyggede superseng/superskab... kommer til at savne blogland, og så alligevel ikke ;)

Sådan er det også lidt med arbejdet. Man holder af det, men... det er altså ikke sådan man ikke kan undvære det, og da slet ikke i ferien ;)

I mellemtiden - ha en skøn ferie allesammen, og så vender jeg stærkt tilbage med en super giveaway, når jeg føler ferien er forbi, for at fejre at jeg nu har rundet 200 læsere!!!
Posted by Picasa

søndag den 12. juni 2011

LB

LB... Som i Lærer Børge, eller...

fik altså en historie den anden dag af mine elever, kæft hvor jeg lo. Må man overhovedet grine af historier om ens kollegaer fortalt af eleverne?

Det startede med at de havde lavet en stor banner med bogstaverne LB, som jeg kan regne ud, er til 9. Klasses fodboldkamp mod lærerne. Jeg spørger til bogstaverne, og det viser sig at være et navn til en lærer, (som de rigtig godt kan lide) som de altid kalder LB. Lærer Børge. Jeg kan ane at det vist ikke er lærer L' et står for, og får så den rigtige forklaring:

Nå men, eleverne har sløjd, og deres lærer går på et toilet meget tæt på. Han skal åbentbart lave stort, for eleverne hører mange presselyde derudefra. Mmmmmm.... Mmmmmm... Bagefter kom læreren ud (med meget tørre hænder) og i toilettet er der stadig en lille fætter som svømmer rundt.

Og sådan kom min kollega altså til at hedde LB.

Ej, nu var det slet ikke morsomt, men de fortalte den bare så godt...