fredag den 30. april 2010

Tigerish

 


Dette skal jeg helt sikkert ha' fra Tiger butikken i Maj!
Magneterne er da for søde, og selv om Katinka og jeg er ved at lave en sparegris, så kan hun sagtens få en fra Tiger butikken også.

torsdag den 29. april 2010

Sparegrisseri


Katinka elsker at lege med alle hendes penge. Og hver eneste gang synes jeg at bunken bliver mindre... og mindre. SÅ nu er vi gået i gang med at lave en ny sparegris til hende, som har rigelig med plads, og som ikke kan åbnes. Jeg kan svagt huske at vi lavede papmache i formning for alt for mange år siden, og jeg husker at jeg synes det var totalt klamt at få alt det klister på fingrene. Det er jeg nu kommet mig over (der er så meget andet klamt, der kommer på fingrene med to blebørn i huset), men Katinka har åbenbart arvet min sarthed over for klistrende væsker. Hun synes simpelthen det er det værste, at få melklister på sig.

Til gengæld er hun rigtig god til at rive avispapir i stykker til vores lille projekt. Et af avisstykkerne havde denne lille annonce på sig:


Gætter på, at der har været travlt i Tikøb den lørdag ;)

onsdag den 21. april 2010

Snehygge

Mens det sner (SNER!!) ude, ligger jeg på sofaen med min lille lækre baby. Hvor er det skønt med sådan en lille varm klump. Bare mærke, nusse og holde om. Og han ser ud som om, at han nyder det. Det er da fantastisk... så screw voksenkontakt, når man kan ligge med en baby på maven hele formiddagen - og kigge ud på sneen.

mandag den 19. april 2010

Birdielicious
Man må jo bare elske disse plakater fra Munieca.

Gaver

 


Jeg tror faktisk ikke, at jeg har givet en hjemmelavet gave til nogen, siden jeg gik i 3. klasse. Dengang lavede jeg en lysestage til mormor, som foretillede en lille dreng der rak tunge.

Men inspireret af alle jer skønne og dygtige damer, har jeg nu foræret alle disse gaver til min søster i fødselsdagsgave (tegningen står Katinka for), og uglekortet har Katinka og jeg lavet sammen. Muffinsene er fra denne blogger, og de smagte herligt, jeg lavede dem dog med mere smør i. Min søster fik selvfølgelig også "rigtige gaver", men jeg lader altid butikken pakke dem ind (kald mig doven - eller travl), men vi gav hende den flotteste lysesolgule bakke fra Rice, med kopper, skåle og skeer til, og en lækker bluse.

lørdag den 17. april 2010

Sommerklar

 


Katinka og jeg var på en lillle shoppetur i dag. Vi skulle lige indenom Hennes & Mauritz (Mig og Marius - som Katinka kaldte forretningen) for at købe nogle hårdutter til hende. Katinka fik lov til at kigge lidt rundt, og jeg fandt hende foran et stort spejl med hat og solbriller på, hun så totalt sej ud.

Skoene valgte jeg - og dem kan hun overhovedet ikke passe. Måske skal jeg lade hende vælge fremover ;)

onsdag den 14. april 2010

Kasket-marius

Se hvad jeg fandt i Superbrugsen i dag for en halvtredser (50,-)! Det var da et røverkøb, for sådan en fin kasket ;)

tirsdag den 6. april 2010

Tada...Vinderen er min lille giveaway er fundet. Den heldige er Rikke R. . Tillykke til dig Rikke, vil du være sød at skrive en mail til mig om, hvornår du vil på loppemarked, og selvfølgelig din adresse, så sender jeg gavekortet til dig.

mandag den 5. april 2010

Starlight

 


Jeg har fået denne lysestage. Den er rigtig morsom, for det første er den pakket flot ind, for det andet skal man selv samle den, og så skifter den farve i løbet af dagen, alt efter hvordan lyset falder (ikke stearinlyset altså). Jeg prøvede at tage billede af lysestagen, men jeg har svært ved at fange lysspillet, så billederne er stjålet fra stjernelys.dk.

lørdag den 3. april 2010

Gave fra Mette B.

Mette B. har været så sød at sende en gave til mig, fordi jeg er hendes læser nr. 200. Jeg fik 5 skønne tapetstykker i lilla farver og nogle påskeæg, som skal op at hænge, sammen med de andre. Katinka var også rigtig spændt på gaven, og vi skyndte os at lave en holder til nogle af hendes farveblyanter.

 
Posted by Picasa

torsdag den 1. april 2010

Tallerkenglæde

Jeg har blandt andet købt disse fine tallerkner i Butik Nø. Katinka elsker dem, det samme gør jeg, for de er da bare så dekorative, og slår til hver en tid en kedelig Disneytallerken.

Forårstegn

 


Når vores lille andefamilie kommer på besøg, så er det definitivt forår. De kommer hvert år og rumsterer rundt i haven, lige ind til deres æg klækker (hvis der er nogle tilbage).
Sidste år forsvandt andefar pludselig, efter et jalousidrama uden lige, da en anden andefar prøvede sig på andemor, men det er godt at se, at selv ænder kan finde sammen igen ;)