torsdag den 20. maj 2010

Hjælp

Vi skal snart have barnedåb, og jeg vil rigtig gerne have broderet Marius navn i dåbskjolen.
Og det kan jeg jo ikke finde ud af. Er der mon nogle som har en symaskine som kan det? Og som bor i Nordsjælland/København? Og som gerne vil hjælpe mig? Jeg vil gerne betale for det.

tirsdag den 18. maj 2010

Gaver

 


Katinka og Marius har en rigtig sød tante (faster) I Norge. Og hun kan altså det der med at købe gaver til ungerne. Denne gang havde hun lige været i Italien og taget den lækreste taske og pung med hjem til Katinka. Den er virkelig blød og lækker og Katinka elsker den. Den er med i vuggestuen og hænger rundt om armen hele tiden.
Marius fik de skønneste små biler. Dem kan han (måske) lege med når han bliver lidt større.

"Store byttedag" i fælledparken 12. juni


I samarbejde med miljøstyrelsen, afholdes der loppemarked i Fælledparken d. 12. juni. Der vil ud over loppemarkedet være mulighed for at møde forskellige 'miljødesignere'.

Vil du have en stand på loppemarkedet? Så kig mere på: www.østerbroloppemarked.dk

mandag den 17. maj 2010

light-muffin

 


Jeg var så utrolig heldig at vinde denne flotte stage fra Rakel. den lå og ventede på mig, da jeg kom hjem fra Norge i går. Den er allerede blevet brugt, og Katinka elsker den. Hun blev faktisk temmelig fornærmet i morges, fordi lyset var blevet lille, og krævede et nyt i med det samme. Pakken lysestagen kom i, er også hyggelig. Jeg tror Katinka skal bruge den i hendes køkken til fremtidige legekager.

Der lå endnu en pake og ventede på mig fra Malene. Lækkert lækkert retrotapet til 70 kr. rullen!!!! Jeg glæder mig til at bruge det - til et eller andet.

Tak begge i skønne bloggere ;)

mandag den 10. maj 2010

Pakkehelvede


Kender I det, at man bare ikke lige kan komme i gang?

Vi skal til Norge senere i dag, og jeg skal pakke for os alle. Og jeg kan bare ikke kommme igang. Det er det samme hver eneste gang. Hvorfor er det så svært at finde tøj og ting frem??

Min mor ringer altid et par dage i forvejen: "Er du begyndt at pakke?" og hun bliver lige chokeret hver gang over, at jeg ikke er næsten færdigpakket. Hun ringer sikkert om lidt, og spørger igen, og så kan jeg endnu engang gøre hende endnu mere stresset på mine vegne.

Det kan være jeg skal gå i gang? Først skal jeg bare lige...

lørdag den 8. maj 2010

Juhu

 Jeg har været rigtig rigtig heldig, og vundet denne uundværlige vådservietholder hos Mia. Og jeg mener virkelig uundværlig! Altid ligger mine vådservietter nederst i pusletasken og samler alt taskesnuldret, så det er en virkelig uappetitlig sag at hive op af tasken. Men nu.. nu skal jeg sørge for at min nye vådservietholder altid ligger i toppen af tasken og ser lækker ud, så alle andre blebørnsmødre bliver rigtig misundelige ;) For den er da alt for lækker!! Tak Mia.

fredag den 7. maj 2010

Næsten tro kopi

For et par uger siden, fik Katinka lov til at vælge en gave i legetøjsbutikken, fordi hun ikke havde brugt ble hele weekenden.
Et halvmotto har altid været: "Giv kun gaver du selv kan bruge" - så jeg fik da overtalt den lille stakkel til at vælge denne skønne stol til dukkehuset. Men da vi kom hjem, synes jeg, at den virkede aaaalt for skrøbelig til en 2-årigs viltre lege.
Så nu står den på mors hylde - Bare indtil Katinka er stor nok til at passe på den...(Katinka fik også perler og perleplader - så ond er jeg helle ikke)

Ommer

Disse invitationer er da lige til en Regretsy.


Det begyndte ellers rigtig godt, og jeg brugte faktisk masser af meget sparsom tid på at klippe og klippe. Jeg nåede da også at småsnerre af både mand og datter, når de forstyrrede.
Og da jeg endelig havde klippet alt, havde jeg ingen lim... Aha - tænker jeg, jeg tapetserer da bare det hele. Det virkede rigtig fint - mens det fortsat var vådt, men i dag, er det hele en gang knæk og bræk, kortene er bøjede og helt stive - invitationerne er endt med en email - det ved man da hvad er.

torsdag den 6. maj 2010

Lille-morMidt i dagens oprydning efter Katinka (og mest mig selv), finder jeg Marius' hjemmesyede dukke (ikke af mig) lagt til at sove på slagbænken med sut, dyne (godt brugt viskestykke) og pude. Det er sgu da sødt med sådan en lille-mor.