torsdag den 4. april 2013

Hvilke serier ser du?

Jeg er mega-tv-serie elsker. Jeg gider ikke rigtig at se film, så falder jeg i søvn, men jeg elsker at sidde at  hækle med en god serie på skærmen.


Jeg er lige blevet færdig med Girls, virkelig fed serie, som jeg klart kan anbefale.

Har du mon nogle tips til andre serier (Ikke vampyrting)?

Man må godt kunne finde dem på HBO, Viaplay eller TDC play.

12 kommentarer:

 1. Hej Camsen
  Jeg kan ligesom dig også rigtigt godt lide, at nørkle til et afsnit eller to af en god serie. Jeg faldt pladask for Sons of Anarchy som kan ses på Netflix, den er lidt barsk men har så mange fine aspekter i sig. Den vil jeg klart anbefale! Ellers er Mad Men også en sikker vinder. Den nye serie House of Cards (tror jeg at den hedder, måske jeg tager fejl) skulle også være ganske god og er i samme boldgade som Mad Men.
  Måske der er noget der kunne falde i din smag.
  God fornøjelse med at finde din nye yndling. :)

  SvarSlet
 2. Elsker også Mad Men, så skal da lige se om jeg har adgang til House of Cards ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan varmt anbefale Netflix, der er SÅ mange fede serier!
   Jeg glemte helt at nævne Nip/Tuck som er helt utrolig god. Den handler om et plastikkirurgi-makkerpar og alle deres eskapader og der ligger omkring 100 episoder så der burde nok kunne hækles et par stangmasker eller to :)

   Slet
 3. Game of Thrones samt Breaking Bad er på programmet for tiden :)

  SvarSlet
 4. Mad men, Lost og The walking dead... Sidste nævnte er jo en zombie serie. Men man skal altså ikke lade sig skræmme. Jeg har aldrig brudt mig om den slags film, og gør det stadig heller ikke. Men den serie er altså bare rigtig go. Selvom hækletøjet til tider har det med at snige sig op for øjnene! ;-)
  Håber du finder en god serie at gå igang med! Og glæder mig til at høre hvad det ender med? -tror ikke mine foreslag er helt i den rigtige kategori ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske skulle man se the walking dead?

   Slet
 5. Vi har set hele Glee (ja, en serie foregående på en high school som handler om et kor og hvor de bryder ud i spontan sang; engang imellem er det rart med noget ikke så tungt ik? haha) og så har vi lige set hele Breaking Bad... House of Cards kan man kun se hvis man har Netflix, for den er lavet særligt til Netflix :) Vi gik i gang med den her den anden dag jeg faldt dog i søvn, hvilket jeg dog ikke vil bebrejde serien, men det er vist bare forældreloddet når man har to små hehe ;) Vi har også set Lost.. har hørt at den serie der hedder New Girl også skulle være sjov :)

  SvarSlet
 6. Breaking Bad, The Walking Dead og House of Cards. Og så selvfølgelig Gossip Girl, som jeg junker for hårdt lige nu. Er helt afhængig og allerede lidt desperat over, at der "kun" er 5 sæsoner på Netflix (à 22 afsnit...) :-)

  SvarSlet
 7. Scrubs, Desperate Housewives, CSI, Dexter, Bones, Weeds, Sex & the City, Criminal Minds...

  SvarSlet
 8. Jeg ser "The Big C" for tiden. Den handler om en kvinde der får kræft! Og ja det lyder tragisk, men den er så sjov og rigtig sød, så den kan jeg anbefale :) og så får den mig til at værdsætter de små ting i livet!

  SvarSlet
 9. Jeg er ikke ret god til hverken film eller serier - men jeg elsker virkeligt reality - sagde jeg virkeligt det?!?! Men skal jeg se en serie, vil jeg gerne se Greys eller Private Practice:-)

  SvarSlet
 10. Følger med i Greys ;) tak for de mange forslag! Ø vil rigtig gerne se Games of thrones med mig, så jeg tror at jeg begynder, hvor jeg slap med sæson 2. Derefter må vi se ;)

  SvarSlet