mandag den 9. juli 2012

Opbevaring


Vi er i gang med den helt store omgang herhjemme. Vi maler, rydder ud, bytter rundt, bytter værelser og smider ud! Men alligevel...man kan jo ikke smide alt ud? Og hvor har vi bare masser af legetøj, mange dimser og dutter, papirer og hæfter og alt muligt andet som er virkelig vanskeligt at gemme væk. De fleste boligreportager indeholder hjem blottet for alle disse ting. Børneværelser uden legetøj (eller måske nogle få retroting som er udstillet), stuer med reoler kun til "de fine ting". Men måske har de et roderum til alt de vi andre ikke må se, proppet med bøger, cd'er, dvd'er, og alt det andet.

Sådan bliver det altså ikke herhjemme... men derfor kan man jo godt finde noget fint at gemme nogle af tingene væk i ;)

Dette ville jo være helt ideelt ;) Simpelthen så lyst og smukt! Fra Rie Elise Larsen - billede fra LirumLarum.dk


Vi skal have hvide Billyreoler med glasdøre. Her er rimelig orden i skabet!

Nomess - en mulighed, fåes i flere forskellige størrelser
Disse kasser er flotte, men måske en anelse mørke?


Hays nye papkasser er super flotte, men kan de mon rumme noget, jeg har ikke set dem "live".


Opbevaringsdåser fra Housedoctor. Vil passe godt sammen med Hays æsker

Flere af Hays æsker.... de er da bare skønne! 

Kan der komme for mange æsker i et skab? 


Vi skal have en stor Billyreol for enden af stuen, fyldt med alle de ting vi var omringet af før inde på soveværelset. Samtidigt skal den også indeholder de fleste papirdimser, mapper og skolesager.

Har du andre ideer?

5 kommentarer:

 1. Kender godt til "problemet", kommer også tit i hjem hvor jeg tænker ej for satan hvor gør I af alt Jeres lort(?) Enten kasserer folk med så hård hånd at der ingen personlighed er tilbage, her tænker jeg meget på arvestykkerne, den gamle vase fra ens mormor eller malerierne ungerne har lavet. Jeg kan bedst lide at når man kommer til et hjem kan man se hvilke mennesker der bor der, hvem de er og ikke er(!)
  Glæder mig til at se hvordan I kommer til at få det hen. Jeg har bla en mega stor gammel kommode i hall´en som er stoppet til randen med dimser, DVD´er, pærer, gavepapir og andet godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gad godt at have sådan et rodeskab ;) ... Og en hall ;)

   Slet
 2. Det er jo det gode ved at blogge - man viser den flig af virkeligheden man har lyst til ; ) Men en boligreportage ville da lige kræve en lidt anden form for oprydning... jeg er snart blevet spurgt op til flere gange nu, men ved helt ærligt ikke om jeg ville kunne overskue det... der kommer i hvert fald til at gå noget tid ; ) hvis det nogensinde sker, men man skal vel aldrig sige aldrig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu skøn at få ryddet igennem ;)

   Slet
 3. Sjovt - jeg har også tit tænkt på, hvor folk gør af alt deres junk. Men det går op for mig, at jeg med alt mit kreageil har mere end de fleste. Så må man jo bare få det bedste ud af det:-)

  Har selv haft en Billy reol fyldt med studiebøger mv. Det kunne den ikke holde til i længden - hydler begyndte simpelthen at give efter og bagbeklædningen af vride skæv. Bare en lille heads up inden I giver jer i kast med at fylde den til randen.

  SvarSlet