torsdag den 1. august 2013

Til Hypnotisør

Yes det er rigtigt. Mrs skeptiker nr 1, har lige bestilt tid hos hypnotisøren. Har en last eller 3 som jeg helt vildt gerne vil af med.

Den ene er kontrolfreaken i mig. Jeg ved ikke, hvordan jeg selv skal klare mig ud af den. Det hjalp faktisk lidt, da jeg sidste år gik forkert, og troede jeg var til kiropraktor, men faktisk inde hos e´n med en hulens masse naturmediciner, og et mærkeligt apparat. Men men helt væk er det altså ikke.

Den anden last er min ferierygning, alle ved at lærere har meget ferie, så... hvis nu hypnotisøren kunne tage den i svinget, ville det være supert.

Den tredje last er sukkerafhængighed. Jeg er blevet bedre. Men der sidste år, da jeg IKKE var til kiropraktor, blev jeg fortalt, at jeg skulle slutte med at spise sukker, for at kroppen kom i balance. Det er jeg så ikke stoppet med endnu (arbejder på det, men det går virkelig skidt), og min krop lider under det.... så hypnotisør... du får altså travlt med mig!

2 kommentarer:

 1. God fornøjelse....uff, er spændt på opfølgeren på dette indlæg

  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig faktisk.. håber jeg er modtagelig - er jo kontrolfreak, så måske skal jeg lige tage en drink eller to inden?? (Altså ikke at jeg er alkoholiker vel)

   Slet