I hvert fald kalder Rosendahl deres nye "ting til at skære på" for skærebræt. Og det er altså et ret fantastisk skærebræt jeg har fået. Det er lavet af bambus, og er super lækkert... ligesom lidt blødt i det. Og når man som mig, er vant til plastic-skære-spække-brætter fra Ikea, så er det skønt med et skærebræt som ikke bevæger sig, når man skærer, for der er dutter under, så det står helt fast på køkkenbordet.
...Og så er der masser af plads på skærebrættet, stor fordel når man foreksempel skal lave 4 madpakker om dagen ;)
Samtidigt er det ret flot, og jeg synes strukturen i træet nærmest er et lille kunstværk i sig selv.
Det er da et super lækkert Skærebræt som jeg vil kalde det, min far vil sige spækbræt.
SvarSletNæste ? er så om der er D i bræt/brædt eller ik ;0) synes faktisk at begge ord ser forkert ud
Her hjemme hedder det skærebrædt (men er vist aldrig nedskrevet før og det D er altså mystisk!)
SvarSletJeg er så heldig at leve sammen med en der gør sig ualmindelig godt i træ, så det er sjældent købt.
Vi elsker begge træ, det lækre spil, farverne og så er det bare meget mere levende :0)
Jeg har hverken spækbrætter eller spækkebrætter i huset - kun skærebrætter.
SvarSletJo det er godt nok pænt. Og så lige et lille praktisk spørgsmål: Kan det tåle opvaskemaskinen ?